Indbagte rejer med forårsgrønt og let kartoffelsalat

Sommetider skal der fisk på menuen, og så er det godt, at der findes lækre fiskeretter på frost, som man hurtigt kan hive frem og servere med lidt lækkert forårsgrønt. Ønsker man retten mere kalorielet eller helt low carb kan man erstatte fisken med dampet fisk uden butterdej og kartoflerne med bagte rodfrugter.

 

Ingredienser: 2 personer

1 pakke indbagte rejer med asparges og dildsauce i butterdej – eller tilsvarende – vi brugte den her.
200 g. grønne asparges
200 g. ærter
300 g. kartofler
2 dl Cremefraiche, 9 %
Pynt: Purløg

Ekstra lækkert: Skær en avocado ud og læg under fisken eller pynt med friske, tyndtskårne forårsløg

 

Fremgangsmåde:

Start med at tænde ovnen og tilbered fisken som vist på pakken.

Skræl kartofler og skær dem i store stykker. Kog i ca. 10 min. og lad derefter trække i det varme vand i yderligere 5 min.

Sæt vand over i en lille gryde. Skær aspargeshovederne af og gem – de skal ikke have ret lang tid, ellers bliver de slatne. Skær resten af aspargesne i mundrette stykker. Kom ærterne i vandet først, da de frosne ærter får det til at gå ud af kog. Når vandet koger igen, tilsætter du aspargesstykkerne og koger i ca. 3 min. Tilsæt aspargeshovederne det sidste minut.

Bland cremefraiche og purløg. Hvis du kan lide det, så kom 1 tsk. dijonsennep i. Krydr med salt og peber. Vend kartofler i.

Servér det hele – en dejlig forårsret!

Det her vil du måske også synes om

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar