Mørbradbøffer gratineret i ostesauce

En nem, anderledes ret, som kan varieres både, hvad angår tilbehøret og med flere ingredienser i ovnretten.

 

Ingredienser (4 personer):

1 svinemørbrad
1 mornaysauce let
1 agurk
4-8 mini mozzarella
Sukkerærter
½-1 kg. små kartofler

 

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 225 grader.

Skræl og sæt kartoflerne over. Hvis du koger nye kartofler, kan du med fordel koge dem i 12 min og derefter lade dem hvile i det kogende vand i 8 min. På den måde bliver de godt møre, og du sparer på energien.

Skær overflødigt fedt og sener fra mørbraden og skær den ud i bøffer. Derefter trykker du bøffer lidt flade og bruner dem på en stegepande. Læg dem i et ildfast fast, kom mornaysauce ved og krydr mørbradbøfferne med salt og peber. Sæt det i ovnen i 15 min.

Imens lynsteger du sukkerærterne, skærer mozzarella ud i mindre, mundrette stykker og skærer agurken ud. Ved denne ret har jeg skrællet og udhulet agurken, men det behøver man ikke gøre, hvis man foretrækker det anderledes eller med lidt mere farve i retten.

Bland grøntsager, mozzarella og kartofler og servér det sammen med de ostegratinerede mørbradbøffer.

 

Opskriften på mørbradbøfferne er fundet hos Arla. Der er mange gode opskrifter at finde, hvis man mangler inspiration.

Det her vil du måske også synes om

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar